Webbshop

I vår webbshop handlar du allt från trottoarpratare till butiksinredning och trycksaker. Vi har både små och stora kedjor som vi levererar till.
Då vi har eget lager blir det snabba leveranser.

Egen Webbshop och eget lager

Snabbt, tryggt och kostnadseffektivt. Vår Webbshop kan anpassas efter dina behov.

Du använder din Webbshop för att beställa det material som vi tillverkar och lagerhåller för dig som kund. Vi expedierar, paketerar och ser till att rätt enhet skickas till rätt butik eller avdelning.

Vi är bra på logistik – det måste vi vara och därför är detta ett naturligt erbjudande vi har till våra kunder. När det gäller transporter samarbetar vi endast med pålitliga partners, där vi kan spåra alla försändelser. För oss är det viktigt att hela kedjan håller V-TAB-kvalitet.

Har du ett företag, butiker, eller en frenchaise-kedja och vill låta dina anställda eller frenchaisetagare lätt komma åt att beställa skyltning, kontorsmaterial, tryck, butiksinredning m.m. Kontakta oss så berättar vi mer hur vi kan förenkla din hantering.

Är du kund så kan du logga in här.

Online+

Vårt webbaserade layoutverktyg som håller sig till er profil.

Låt personalen skapa själva utifrån förutbestämda regler för att bibehålla en standardiserad kommunikation.

Web2Print

I vår webbshop har du även möjlighet att använda dig av web2print. Där du via mallar enkelt kan skapa beställning av trycksaker. Det kan vara allt från visitkort och kuvert till öppettider-skyltar, affischer och flyers.

Smidigt, eller hur!

Grafisk formgivning

Glöm inte bort att vi kan hjälpa dig att designa ditt marknadsmateriel.

Prata webbshop med mig!

Henrik Karlsson
Key Account Manager
+46 10-480 64 87
+46 70-149 20 94
henrik.karlsson@v-tab.se