Fotostudio

Vi erbjuder en komplett fotografering i studio eller på plats.

Vi har allt du kan behöva som fotograf och bildredigerare. Vår fokus är på att erbjuda en komplett foto/studiolösning för företag.

Bland våra referenser hittar du bland annat NETTO, Gekås-Ullared, Gate, Falkenbergsrevyn, Västkustvillan, Kronägg, Falkenbergs kommun, Vårdväskan, Riksbyggen och PQ

Vår fotostudio ligger i Falkenberg. Det är en rymlig och härlig studio med högt i tak, fullt utrustad med bakgrunder, paraplyer, reflexskärmar, studiostativ, radiosändare & produktbord för studiobruk.

Vi erbjuder en komplett fotografering

i studio eller på plats.

Företagsfoto / Verksamhetsfoto

När ni behöver bilder av ett pågående projekt, till er hemsida eller bilder till marknadsföring. Vi levererar bilder till ert redaktionella material, t.ex. en kundtidning och/eller personaltidning.

Produktfoto

Vi hjälper dig gärna att plocka ihop en lösning som passar för dina behov.

Modellfoto

Vi hjälper till att koordinera så att vi arbetar effektivt när det finns modeller inhyrda. Arbetar vi ute ser vi till så att fotograferingen blir så bra som möjligt.

Porträttfoto / Personalporträtt

Porträttbilder av personalen för hemsida, trycksaker, CV eller presentationstavlor. Variationen av porträttbild är upp till kunden. Vi är lyhörda och arbetar lika gärna utanför studio.

Pressfoto / Eventfoto

Då ni är i behov av bilder från er konferens, kick-off eller något annat företagsevent. Pressrelease bilder distribuerar vi enligt önskemål.

Behöver du en fotograf kontakta