Vår historia

Stark historia

Även om V-TAB etablerades 2002 sträcker sig koncernens rötter långt bakåt i tiden. Vi har sedan början av 1900-talet samlat på oss erfarenheter och kunskaper som vi har tagit med oss på vår resa mot framtiden. Längs med vägen har vi lärt oss allt som är värt att veta om typografi, färger, nyanser, papper och trycktekniker enligt tryckkonstens alla regler. Men trots att vi växt och blivit större, starkare och ledande på den nordiska marknaden är vi fortfarande lika stolta över hantverket. För oss spelar det ingen roll om det är 100 produktblad eller 500.000 tidningar.

Jordnära engagemang

Passionen för hantverket har också gjort att vi växt på bredden för att kunna hjälpa våra kunder med ett brett spektra av tjänster. Därför är det också naturligt för oss att vara öppna för nya idéer, möjligheter och skräddarsydda lösningar. Synonymt för våra affärsområden och medarbetare är fingertoppskänslan och viljan att i alla lägen hitta den bästa lösningen för kunden. För att lyckas med det är vi genuint intresserade av att förstå våra kunders affärer och vilken roll våra produkter har. En del kallar det för flexibilitet, andra för engagemang.

Hållbar helhet

Förutom att vi idag erbjuder allt ifrån kreativitet, design, layout, foto och original till tryck i alla former, efterbearbetning, lager och leverans är miljön något vi tänker mycket på och jobbar extra mycket med. Vi skruvar ständigt på hur vi kan bli ännu grönare och ännu bättre miljövänner. Därför är vi också proaktiva i vårt miljöarbete för att ligga steget före våra konkurrenter och de myndighetskrav som råder. Vi har nämligen bestämt oss. Vi ska vara den bästa samarbetspartnern när det gäller helheten och hållbarheten.