Online 1 | Online 2
Online 1 | • Online 2

Vinyl med potential

vinyl

Nu finns vinylen som butikspersonalen själva kan sätta upp. Enkel, smidig och kan återanvändas.

Butiksleverantör, Nordens största mässa för handeln med över 200 utställare, hålls på Kistamässan 13-14 mars. För andra året i rad kommer V-TAB att finnas på plats.

– Förra året satsade vi främst på att synas. I år ska vi visa mer av vårt breda produktutbud – allt från det vi trycker på papper till produkter vi bygger i aluminium. Besökarna kan också känna och klämma på produkterna, säger Dennis Davidsson, säljare på V-TAB Norrahammar.
V-TAB trycker skyltar på papper, banderollmaterial och PVC samt bygger plåtskyltar, lampor, fräser ut profilbokstäver och mycket mer.

Monteras enkelt

En helt ny produkt som visas upp på Butiksleverantörsmässan är lätthäftande vinyl. Vinylen är enkel att applicera invändigt på väggar och skyltfönster och lämnar inga spår på underlaget.

– Fördelen är att vinylen kan återanvändas. Och sätts den upp snett är det bara att ta ner den och försöka igen, säger Jonas Modén, key account manager på V-TAB Norrahammar.

Plantagen är först ut bland V-TAB:s kunder att använda produkten.

– De föll för de unika egenskaperna och kommer att använda vinylen på olika ytor i butikerna, säger Jonas och fortsätter:

– Tidigare har det varit svårt för butikerna att montera vinyl själva. Nu kan butikspersonalen göra det och slipper därmed anlita montörer, vilket sparar pengar. Ska materialet bara sitta uppe en kortare kampanjperiod är detta en perfekt lösning.

Ska du besöka Butiksleverantörsmässan? Kom och träffa oss i monter M:06!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!