Online 1 | Online 2
Online 1 | • Online 2

V-TAB tog hem prestigefyllt skyltuppdrag

I april invigs Hypermat, som väntas bli Nordens största matvarubutik i Charlottenberg i Värmland. V-TAB kommer att ansvara för all skyltreklam i lokalen.

Hypermat-mindre

Sveriges gränshandel mot Norge växer. I fjol omsattes 23 miljarder kronor i området. Det är en del av den kakan som grundarna till Hypermat nu hoppas kunna ta del av när de startat matvarubutiken. Butiksytan är på 1 500 kvadratmeter.

– Ett jättespännande uppdrag som vi är väldigt stolta över, säger Jonas Modén, Key Account Manager hos V-TAB.

Ska underlätta kundens besök
V-TAB:s uppgift har varit att underlätta kundens besök i butiken med hjälp av tydliga skyltar. V-TAB har bland annat digitalprintat cirka 500 löpmeter ramp i lättviktsmaterialet viscom, som har en kärna av skummad polystyren och med ett ytskikt av PVC. Väggarna har klätts in i folie för att på bästa möjliga sätt lyfta fram butikens företagsprofil.

V-TAB ansvarar också för skyltarna i butikens restaurang som ligger centralt i köpcentret. Även där kommer väggarna att folieras för att skapa en positiv känsla för besökaren.

V-TAB håller hög kvalitet och marknadsmässiga priser
– Att vi lyckades ta hem det här uppdraget i konkurrens med många andra kollegor i branschen visar att vi på V-TAB klarar av att hålla hög kvalitet samtidigt som vi erbjuder marknadsmässiga priser, säger Jonas Modén.

Det är inredningsföretaget ITAB som har valt V-TAB som leverantör av grafiskt material till Hypermat-projektet.

– V-TAB:s förslag på tekniska lösningar fällde avgörandet. Dessutom var deras pris konkurrenskraftigt, säger Anders Göransson, projektledare hos ITAB.

 

Text: Ylva Carlsson
Foto: Hypermat

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!