Online 1 | Online 2
Online 1 | • Online 2

Så drar Audio Video nytta av V-TAB:s breda utbud

Få tryckerier erbjuder sina kunder ett så pass brett utbud av tjänster som V-TAB gör. En digital systemlösning knyter samman alla tjänster. Först ut att testa tjänsten är Audio Video.
Audio-Video-av-Tom-Bengtsson
– Hos V-TAB får vi så gott som alla våra behov av tryck tillgodosedda. Till ett bra pris och med hög kvalitet, säger Per Sjölin, chef för marknadskommunikation hos Electra, huvudägare till Audio Video.

Audio Video och V-TAB har samarbetat i många år. Största uppdraget gäller DR-utskicken för Audio Video som trycks i coldset. Efter varje tryckning distribueras 500-600 000 exemplar till butiker över hela landet. Men V-TAB producerar även Audio Video-utskick i heatset och arktryck samt levererar butikskommunikation i form av affischer, flaggor och skyltmaterial.

En digital systemlösning

Sedan en tid tillbaka knyts alla dessa olika produkter och beställningar ihop i en digital systemlösning som V-TAB och Audio Video utvecklat tillsammans. Systemet är starkt kopplat till DR-reklamen och gör det möjligt för butikerna att få unika omslag på just sina reklamutskick. Respektive butik kan själv avgöra vilka produkter och prisuppgifter som ska visas på såväl framsida som baksida.
– Det kan handla om att man vill puffa för särskilda produkter och att lyfta fram bilder på de anställda i just sin butik, säger Per Sjölin. Tack vare den flexibiliteten kan vi fördjupa relationen med våra kunder.

Systemet gör det också möjligt för butikerna att på enkelt sätt planera kampanjer och event. – En stor fördel med den här lösningen är att den är väldigt kostnadseffektiv för oss. Vi kan koncentrera oss på vårt arbete med att marknadsföra alla våra små och personliga butiker samtidigt som vi känner oss trygga i att V-TAB levererar det vi efterfrågar, säger Per Sjölin.

Systemet uppdateras löpande och V-TAB sköter även all hosting, drift och programmering. Nästa steg för Audio Video blir att erbjuda kunden samma upplevelse oavsett kanal. Den befintliga systemlösningen utgör en viktig bas i det arbetet och bidrar till god struktur och hög effektivitet.

Författad av: Ylva Carlsson
Foto: Tom Bengtson

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!