Online 1 | Online 2
Online 1 | • Online 2

V-TAB är årets bästa tryckeri!

2012-10-12

V-TAB är årets bästa tryckeri!

Tryckerikoncernen V-TAB mottog igår kväll pris för årets bästa tryckeri i kategorin daglig upplaga över 100 000 ex i Tidningsutgivarnas tävling. Det var V-TAB Norrtälje som vann med produkten Norrtelje tidning.

– Att vi vann handlar mycket om de engagerade medarbetare vi har som är flitiga med att hela tiden utveckla tryckprocessen, säger Fredrik Gabrielsson platschef på V-TAB Norrtälje.

– Vi har höga kvalitetskrav på alla våra tryckerier och är mycket glada att få uppmärksamhet för det. Det är roligt att många av våra tryckerier var nominerade i tävlingen och speciellt roligt är det förstås för vinnaren V-TAB Norrtälje, säger V-TAB:s vd Peder Schumacher.

Prisutdelningen ägde rum igår kväll i samband med Tidningsutgivarnas branschdagar, med fest och galamiddag på Berns salonger.

V-TAB ingår i Stampen-gruppen och är Nordens största tryckerikoncern med 11 anläggningar i Sverige. Vi trycker bl a dagstidningar, tidskrifter, direktreklam, skyltar, böcker och kataloger. Med drygt 900 medarbetare omsätter vi ca 2 miljarder kronor. v-tab.se. 

Stampen-gruppen är en av Sveriges största mediekoncerner med ambitionen att driva utvecklingen i branschen. Inom Stampen finns flertalet stora mediehus, Nordens största tryckerikoncern V-TAB och Stampen Media Partner med starka positioner inom digitala medier, kommunikationstjänster och utomhusreklam

För mer info, kontakta: 

Peder Schumacher, vd V-TAB
Tel: 070-562 40 87

Anna Norlander, informationsansvarig V-TAB
Tel: 076-114 11 23

Fredrik Gabrielsson, platschef V-TAB Norrtälje
Tel: 070-232 36 37