Online 1 | Online 2
Online 1 | • Online 2

Nordens största tryckerikoncern

Om-V-TAB

Tänk tryck. Tänk V-TAB. Hos oss har du tillgång till all tänkbar tryckkompetens och en ansenlig bredd med tjänster – från tidningar, magasintryck och direktreklam till skyltar och affärstryck i alla möjliga och omöjliga former. Våra anläggningar är strategiskt placerade runt om i landet för att underlätta logistiken för våra skylt-, tidnings- och direktreklamkunder. Bland våra kunder finns flera av landets mest välkända dagstidningar, tidskrifter och affärskedjor.

Från storföretag till enskilda firmor

Även om vi är Nordens största tryckerikoncern kombinerar vi vår stora kapacitet med personlig service och smarta prispressade lösningar. Något som vår affärsidé också speglar:

”V-TAB ska vara en kreativ samarbetspartner för produktion av dagstidningar, periodiska tidskrifter och reklam. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi helhetslösningar som kännetecknas av hög kvalitet, leveransprecision och flexibilitet.”

Mycket mer än bara tryck

Som helhetsleverantör har vi väl utarbetade rutiner för logistik, distribution och andra postpresstjänster. Vi erbjuder dessutom en komplett fotostudio, egna fotografer och kan fungera som er inhousebyrå. Våra skickliga bildtekniker hjälper er gärna med att nå optimal bildkvalitet, samtidigt som vår användarvänliga tjänst V-TAB Online gör ert arbete betydligt enklare. Med oss blir vägen från idé till färdig trycksak enkel, snabb och kostnadseffektiv.

V-TAB ingår i Stampengruppen