Online 1 | Online 2
Online 1 | • Online 2

Mer än ett tryckeri

mer-an-tryckeri

Under året har det hänt en hel del på V-TAB i Falkenberg. Den nya tryckpressen Komori Lithrone 20 har fått sällskap av häftlinjen Stichliner 5500 och en ny adresseringsutrustning.

– Vår kapacitet har ökat sedan vi fått den nya tryckpressen. Vi kan numera också trycka en extra färg i en fyrfärgsbroschyr. Ville någon av våra kunder till exempel ha sin logga i en annan Pantone-färg, var vi förut tvungna att göra ett intag till. Det behöver vi inte längre, säger platschefen Per-Ingvar.

Den nya häft- och adresseringsutrustningen har också effektiviserat processen.

– Tidigare fick vi häfta först och därefter adressera. Nu görs det i ett och samma flöde. Med den utrustning vi har nu kan vi styra hela produktionen själva på anläggningen, och ge våra kunder snabbare leveranser om så önskas, säger Per-Ingvar.

Kungligt uppdrag

V-TAB i Falkenberg har allt från egen fotograf och en fullutrustad fotoateljé, till layoutare och tryckeri, där man även kan trycka digitaltryck, samt efterbearbetning. Detta gör att man kan erbjuda hela kedjan, från idé till färdig tryckt produkt. Förutom trycksaker produceras även böcker, skyltar i storformat och kompletta mässlösningar.

Den egna fotografen, Tom Bengtsson, jobbar även ute på fältet åt kunderna. En av dem är Gekås i Ullared som fick kungligt besök i början av april. Tom fick uppdraget att fotografera kungaparet på varuhuset.

– Det hör inte till vanligheterna att vi får den här typen av uppdrag. Men det visar vilken otrolig bredd det är på det vi gör – allt från att trycka visitkort, till att producera skyltar och affischer, till att fånga kungaparet på bild, säger Per-Ingvar.

Vill du veta mer om oss och vad vi gör på V-TAB i Falkenberg? Ta gärna en titt i vår katalog.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!