Online 1 | Online 2
Online 1 | • Online 2

LRF Media förlänger avtalet med V-TAB

Efter en lyckosam tid tillsammans förlänger nu LRF Media sitt avtal med V-TAB. Det innebär att förlaget fortsätter att trycka 16 av sina titlar hos V-TAB.

LRF-foto-Mikael-Lindgren

Stefan Artmark, som arbetar som Key account manager på V-TAB, bläddrar bland LRF-tidningarna som ligger framför honom. Matälskaren, traktortypen och den historieintresserade ¬- här finns ett magasin för alla. – Det känns väldigt kul att en så stor kund som LRF Media valt att förlänga sitt avtal med oss, säger Stefan Artmark.

Han fortsätter: – Jag tror att det var vår kunniga personal, vår leveranssäkerhet och kvalitén på det vi trycker som avgjorde valet. ”V-TAB är inte billigast i branschen men ni är riktigt bra på det ni gör” var en kommentar från LRF när allt var klart. Det anser jag vara ett väldigt gott betyg.

Det fortsatta samarbetet innebär att V-TAB kommer att trycka 16 av förlagets magasin under ytterligare ett år.

Granskade konkurrenter
Innan LRF Media bestämde sig för att arbeta tillsammans med V-TAB gjorde de en grundlig utredning för att ta reda på vilket tryckeri som passade deras behov bäst.    – Vi ville vara säkra på att vi gjorde rätt val så vi tittade på allt från tryckvalitet till pressar, efterbehandling och priser, berättar Gabriella Lundh som är ansvarig för tryck och distribution på LRF Media.

Och LRF känner sig nöjda med sitt val. – Det fina i vårt samarbete är att vi hjälper varandra att göra saker på bästa sätt och jag måste säga att det känns väldigt lyckat, säger Gabriella Lundh.

Författad av: Linnea Wermeling
Foto:
Mikael Lindgren

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!