Online 1 | Online 2
Online 1 | • Online 2

Aftonbladet prisar V-TAB Landvetter

Aftonbladet har utsett V-TAB Landvetter till Årets Tryckeri. Kompetens, flexibilitet och förtroende ingår i motiveringen. Platschefen Marc Dussart är stolt över utmärkelsen.

– Det är roligt att Aftonbladet utnämnt oss till Årets Tryckeri och extra kul att få detta erkännande med tanke på att V-TAB i Landvetter bara har varit i drift i fyra år. Att få uppmärksamhet och ett så gott omdöme känns bra för alla här på anläggningen som jobbat hårt för att hålla tider och hög kvalitet.

Landvetter-artikelbild

Utöver Aftonbladet trycker V-TAB Landvetter flera olika dagstidningar, exempelvis Dagens Industri och Metro, samt ett antal lokaltidningar. Att trycka dagstidningar ställer extra höga krav på planering.

– Vi har alltid kunden i fokus. Alla våra medarbetare är mycket engagerade, noggranna och har koll på tider, kvalitet och kostnader, säger Marc.

 

Motivering för utmärkelsen:

”Ni har med marginal uppfyllt vår kravspecifikation gällande kvalitetsmätningar och tidhållning. Vi tycker också att ni efter era förutsättningar har hanterat våra krav på ett bra sätt. Vi tycker också att ni tagit tag i de få klagomål vi haft på ett framgångsrikt sätt. Kort sagt har vi fullt förtroende för er kompetens, flexibilitet och vilja att tillmötesgå oss på bästa sätt.”

 

Text: Petra Lodén
Foto: Tom Bengtsson

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!